KOŘENEC - VILÉMOVICE 2:4 (0:2)

16.08.2014 08:45

V neděli 10.8. začal další ročník okresního přeboru a my zajížděli na hřiště jejího tradičního účastníka a to mužstva Kořence,kde se nám vždy dařilo a proto jsme chtěli zahájit ročník dobrým výsledkem.
Zápas začal za velikého horka a již v 7.minutě domácím zatrnulo ,když orazítkoval Kučera po zprvu nenápadné akci břevno.Nám se kombinace příliš nedařila a tak jsme to zkoušeli střelami z dálky ,ale jak Vorlický st. tak Maroši neuspěli. Domácí akce táhl především zkušený Meluzín a znamenal pro nás největší nebezpečí.V minutě 33. podcenil dlouhý nákop Marka Urbánka domácí brankář a Pernica doklepl míč do prázdné branky a tak přišel velmi snadno k první trefě v nové sezoně a my k vedení 0:1.O chvíli později předvedli dobrou kombinační akci Vorlický st a Eliáš ovšem bez gólové tečky.Už běžela poslední minuta první půle ,když Eliáš potáhl míč po pravé straně přihrál Marošimu,který přeloboval domácího brankáře a navýšil naše vedení už na 0:2.
Druhý poločas začali lépe domácí a v minutě 51 zahrávali ve středu hřiště přímý kop na něj nejvýše naskočil domácí útočník a nedal našemu brankáři šanci 1:2.Po této akci se domácí snažili o vyrovnání a my o to abychom navýšili náskok a pojistili si vedení.Vorlického st.vychytal po individuální akci domácí brankář.Pernica mířil hlavou po rohu nad.Do míče se parádně opřel také P.Mikšovský ,ale míč šel nad.Běžela minuta 74.když domácí zahrávali přímý kop a tentokrát nejvýše vyskočil obránce domácích Krejčíř a nechytatelnou hlavičkou srovnal stav utkání 2:2.Naši hráči se nevzdávali a nechtěli ztratit dobře rozehraný zápas.V minutě 81.šel Pernica důsledně za míčem,využil nedorozumění domácího stopera z brankářem a poslal nás znovu do vedení 2:3.O tři minuty později překlopil definitivně jazýček vah na naši stranu Vorlický st.,když obešel vše co mu stálo v cestě a stanovil konečný účet utkání na 2:4.
SESTAVA : Urbánek Jiří-stupka Jakub,Korytář Jan,Talafa Radek,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan "K",Vorlický Jiří st.,Kučera Martin-Vorlický Jiří ml.,Pernica.
STŘÍDÁNÍ.53.minuta Vašíček Luboš za Radka Talafu
               53.minuta Mikšovský Petr za Jakuba Stupku
               53.minuta Mikšovský Michal za Martina Kučeru
               85.minuta Hlaváček Filip za Jiřího Urbánka
               89.minuta Kašpárek Michal za Marka Pernicu
ŽK: 42.minuta Korytář Jan (faul)