KOŘENEC - VILÉMOVICE 2:3 (1:2)

03.09.2012 07:30

             Čtvrté kolo okresního přeboru jsme hráli v Kořenci,který má velmi silné a zkušené mužstvo,ale přesto jsme sem zajížděli s úmyslem uhrát dobrý výsledek.Chyběl nám pouze Eliáš(pracovní povinosti) a zraněný Petr Flek.
              Úvod utkání měli ve své režii domácí a několikrát nebezpečně ohrozili naši branku.My jsme se osmělili až ve 12.minutě kdy Marek Urbánek našel dlouhým pasem P.Mikšovského ten přistrčil na Vorlického,ale tomu chyběl krok.Domácí nás dál ohrožovali svými akcemi a my jen pomalu zvedali hlavu až po náznacích akcí přišla naše chvíle.M.Mikšovský vybojoval míč ve středu hřiště vysunul Vorlického ten obešel dva domácí hráče nabil Grossovi a ten křížnou střelou otevřel skóre 0:1. O dvě minuty později spolupráci bratrů Mikšovských zastavil pomezní rozhodčí sporným ofsajdem.Domácí se ale nevzdávali a nadále útočili.V 35. minutě se po naší chybě dostal k míči domácí kanonýr Meluzín uvolnil se v pokutovém území a obstřelil našeho brankáře a vyrovnal 1:1.Domácí po gólu ještě přidali v tempu a mohli jít do vedení kdy po jedné z akcí přehodil našeho gólmana záložník Kuda,ale na brankové čáře míč vykopl stoper Vašíček.A tak přišlo na řadu otřepané,ale pravdivé nedáš dostaneš.Ve 42.minutě zahrával roh Vorlický P,Mikšovský patičkou přihrál až na hranici pokutového území míč převzal Gross a tečovanou střelou nás poslal do vedení 1:2.A mohli jsme dokonce odskočit domácím o dva góly. V poslední minutě naši tři hráči postupovali na jediného obránce,ale pomezní rozhodčí nás zastavil sporným ofsajdovým rozhodnutím.
             Druhá půle začala náporem domácích aktivní byl zejména kanonýr Meluzín,ale i my jsme se dostávali před domácího brankáře v minutě 55 Honza Fiala vysunul dlouhým pasem Grosse a ten pálil těsně mimo.Nápor domácích se stupňoval a my hrozili jen z rychlých kontrů .Domácím motal hlavu hlavně Vorlický.V minutě 67. se snažil uvolnit ve středu opět Vorlický byl atakován ,ale míč se dostal k rozběhnutému Martinu Kučerovi a ten ho napálil z 30m k levé tyči. 1:3.Opět jeden z našich protiútoků a odražený míč poslal Honza Fiala do tyče.Domácí se dál pokoušeli zvrátit nepříznivý stav povedlo se jim to hlavou v 78.minutě po naší chybě.Do konce utkání to bylo velmi dramatické,ale výsledek se nám podařilo udržet a odvést si tři body.

        SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Fiala Jiří "K",Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Kučera Martin,Mikšovský Michal-Gross Miroslav,Mikšovský Petr,Fiala Jan-Vorlický Jiří

        STŘÍDÁNÍ:62.minuta Šebela Michal za Petra Mikšovského
                        76.minuta Sedlařík Ondřej za Jana Fialu
                        90.minuta Kučera Milan za Jiřího Vorlického

        ŽK: Mikšovský Petr(faul)