KOŘENEC - VILÉMOVICE 1:3 (0:1)

06.06.2014 21:15

První červnovou neděli jsme zajížděli na hřiště do Kořence,který má velmi zkušené a kvalitní mužstvo a tak nás čekal velmi těžký zápas,ale i přesto jsme nepřijeli prodat kůži lacino.
Zápas jsme zahájili aktivně a již ve druhé minutě z přímého kopu mířil Maroši nad a v minutě 5 se střelou blýskl Eliáš ,ale dal vedle.Domácí odpověděli přímým kopem Ševčíka ,který orazítkoval technickou střelou břevno.V minutě 15 orazítkoval po Vorlického přiklepnutí P.Mikšovský tyč.Domácí zlobili zasluhou svého střelce Meluzína ,ale do nějaké velké příležitosti se nedostal a tak to zkoušel pro něj netradičně střelami z dálky ,naštěstí pro nás bez úspěchu.Nám se po úvodních šancích nedařila nějaká překvapivá přihrávka a tak se souboje odehrávali spíše ve středu pole.V minutě 39.jsme se ,ale dočkali .Faul na P.Mikšovského potrestal technickou střelou z přímého kopu Vorlický a poslal nás do vedení 0:1.O chvíli v později se do šance dral znovu Vorlický ,ale přihrávku P:Mikšovského v gól nepřetavil. V závěru předvedl parádní náběh M. Urbánek ,na jeho centr si naběhl Eliáš,jehož hlavičku směřující do branky vykopl obránce.I tak jsme šli do šaten za pro nás příznivého stavu.
Druhou půli jsme začali kombinací tria M.Urbánek - P.Mikšovský - Pernica ,ale posledně jmenovaný střílel mimo.V minutě 50 se do svého typického úniku dostal domácí Meluzín ,ale Urbánek se blýskl skvělým zákrokem a dál držel čisté konto.V minutě 60 nás domácí zavřeli do pokutového území,ale podařilo se nám dostat míč do bezpečí.V minutě 66.zahrával přímý kop P.Mikšovský a na jeho centr si naskočil Fiala ,ale mířil hlavou nad.V minutě 71 nás opět zazlobil Meluzín ,ale podařilo se nám ho ubránit.V minutě 76 Vorlický unikl svému strážci a postupoval by sám na brankáře,ale byl zezadu faulován a domácí hráč vyloučen. V minutě 79 zahrál při akci domácích Eliáš v pokutovém území rukou a následovala penalta ,první pokus domácí hráč poslal nad branku, rozhodčí však nechal pokutový kop zahrávat znovu ,protože jeden z našich předčasně vběhl do pokutového území a druhý pokus poslal stejný hráč přesně k tyči a srovnal na 1:1.Naši hráči však nesložili zbraně a v minutě 82 potáhl míč Pernica vyměnil si ho z Vorlickým a přehodil domácího brankáře a zajistil nám znovu vedení 1:2.V minutě 85 neudržel nervy na uzdě Fiala a byl za urážku rozhodčího vyloučen.V minutě 87.ještě trefil P.Mikšovský tyč ,ale v minutě 89 .prostrčil chytrou přihrávku na Vorlického ,který pečetil naše vítězství 1:3. a zaslouženě jsme si odvezli plný bodový zisk.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Korytář Jan,Vašíček Luboš "K" ,Fiala Jiří,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan Mikšovský Michal,Mikšovský Petr- Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:69.minuta Stupka Jakub za Jana Marošiho
                90.minuta Vávra Petr za Jiřího Vorlického
PŘIPRAVENI:Kučera Milan ,Kučera Radek,Němec Kamil.
ŽK:6.minuta Vašíček Luboš (faul)
   74 minuta Mikšovský Petr (faul)