KOŘENEC B - VILÉMOVICE B 0:1 (0:0)

01.05.2013 08:53

V neděli 28.4 naše "B" mužstvo, nastoupilo k mistrovskému utkání na hrišti Kořence.

Základní sestava:
Golman - Motal
Obrana - Kučera,Kratochvil,Kopřiva,Krejčí, (prosím tě doplň - BOB - nevím jméno)
Záloha - Ševčík,Urbánek,Pernica,Kašpárek
Útok- Hloušek

Na střídaní: Němec, Starý

Na hriště soupeře jsem přijeli oslabení (chyběli hráči - Šindelka,Zouhar,Skalický). Hned dva hráči nastoupili k prvnímu jarnímu zápasu a to Kratochvíl,Krejčí.

Průběh zápasu:
0-25 minuta - domací tým, měl po celou dobu navrh. Nedařilo se nám udržet balon v utočné fazi a nevycházela rozehrávka..
25-45 minuty - se náš projev hry zlepšil a začali jsme se prosazovat v utočné fazi a zlepšila se mezihra (musím pochvalit výkon Ševčíka). Bohužel jsme se nedostali do vyložené šance oproti hostům, kteří zahrozili hned dvakrát. Po první se do brejku dostal hostující hráč, který se dostal sám před brankaře, ale náš golman si v situaci jeden na jednoho poradil. Druhá šance byla po rohovém kopu kdy velmi dobře hostující hráč hlavičkoval naštěstí těsně nad.
Poločas: 0:0

45-75 minuta - soupeř nás bohužel čím dál víc přehrával a to ve všech směrech, ale nevypracoval si vyložené šance. My jsme se dostali ke dvou šancím, které byli po dlouhém křižném nákopu z obrany, ale žádna neskončila golem. 70 minutě - Hloušek se odpoutal od obránce a krásnou střelou z levé strany vápna upravil skore na 0:1.
75-90 minuta - tuhle část zápasu bych označil dobývaní Vilemovské tvrze, kdy se na obranu hrnul útok za útokem. 75 minutě - střídal Hloušek - kvuli zranění natažený stehení sval - na hriště přišel Němec. 82 minuta - střídaní Ševčík - na hriště Starý.
Konec zápasu: 0:1
Jarní část se zatím "B" týmu daři - 3 zápasy - 9 bodů (skore 8:2)
Chtěl bych poděkovat za předvedený výkon hráčům "B" tým

                                                                                                                                                          František Kopřiva