KOHOUTOVICE - VILÉMOVICE 2:1 (2:1)

17.09.2018 06:37

   V sobotu 15.9. jsme zajížděli do Brna Kohoutovic, kde  nás čekal v dalším pokračování 1.B třídy velmi kvalitní soupeř, a to místní Tatran, se kterým jsme se utkali pouze jednou v Krajském poháru a prohráli 1:0.

                           Úvod zápasu se nesl ve znamení  domácích, kteří na nás vlétli a my měli plné ruce s bráněním jejich příležitostí. V minutě 9. pálil nad branku domácí Havlíček. O chvíli později stejný hráč ve velmi dobré příležitosti mířil technickou střelou těsně mimo. Nám v tom, abychom ohrozili branku domácích, chyběla přesná finální přihrávka a také více klidu v přechodu do útoku. V minutě 20. si na centrovaný míč naskočil Havlíček a jeho hlavička orazítkovala tyč naší branky. My jsme odpověděli tečovanou střelou Jarůška, která šla těsně mimo. V šancích se objevili Kuropata a Kučera, ale neuspěli. V zápětí musel zasahovat Kyzlink proti  šanci domácího Vodáka. V minutě 30. se po rohu a následném závaru v naší šestnáctce nejlépe orientoval  Nevřivý, který pohotovou střelou poslal domácí do vedení 1:0. Běžela minuta 38. a po našem drobném zaváhání se dostali k míči domácí a rozehráli akci, na jejímž konci byla střela Hály, který střelou k tyči zvýšil na 2:0. O minutu později jsme se dostali ke slovu i my a Jarůšek přesnou střelou, po přistrčení Kasálka snížil na 2:1. V samotném závěru první půle jsme mohli srovnat. Siegl zahrával přímý kop, na nějž si naskočil Marek Pernica, ale jeho hlavička orazítkovala pouze tyč domácí branky. Po první půli tedy  domácí drželi jednobrankový náskok.

                          Druhou půli jsme začali aktivněji a hned v minutě 5. se objevil v šanci Kuropata ,který se probil s míčem do pokutového území domácích, ale jeho střelu  brankář vytěsnil mimo tyče. Vzápětí tu byli domácí se svou příležitostí, ale Kyzlink byl na místě. O chvíli později pálil nebezpečně Siegl, ale domácí brankář skvělým zákrokem střelu zneškodnil. V minutě 62. vystihl nepřesnou rozehrávku domácích Jarůšek, který šel sám na brankáře, ale jeho střela šla  vedle branky. O chvíli později jsme záhrávali několik rohů po sobě, ale ani z jednoho jsme nic nevytěžili. Nejblíže k vyrovnání jsme byli v minutě 79. když  byl faulován v pokutovém území domácích Heger a byla z toho penalta, kterou k naší smůle neproměnil Opletal. V samotném závěru ještě střílel Azbayar, ale to už na skóre nic neměnilo. I když jsme se snažili v druhé půli  zvrátit nepříznivý stav, tak si domácí vítězství už vzít nenechali.

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub - Pernica Marek ( 55. min. Randula Radek), Siegl Patrik,Maška Josef  -  Kučera Martin (60.min. Azbayar  Azzaya), Opletal Petr, Heger Tomáš, Kasálek Martin - Kuropata Radomír, Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVENI: Pernica Lukáš, Široký  Branislav