KOBEŘICE - VILÉMOVICE 4:1 (2:1)

24.04.2018 14:02
  V sobotu 21.4. nás čekalo další soutěžní utkání a to s mužstvem Kobeřic,se kterým jsme na podzim doma prohráli a tak jsme jim měli co oplácet.
                     Úvod zápasu vyzněl lépe pro domácí,kdy si vytvořili po závaru v našem pokutovém území dobrou střeleckou příležitost ,ale nevyužili ji. My jsme odpověděli akcí Švihálka ,který přiklepl Kasálkovi ,ale jeho střelu brankář domácích vyrazil.O chvíli později míč ve středu pole vybojoval Maška ,rychlou přihrávkou vybídl do úniku Švihálka ,ten dal míč pod sebe na Kasálka ,ale jeho střelu zastavilo břevno a odražený míč nedokázal dopravit do branky ,ani Křižák ani Švihálek.V minutě 19.byl faulován Křižák ,přímý kop rozehrál Kasálek ,jeho centr odvrátili domácí jen k Randulovi ,který pohotově napálil míč pod břevno a poslal nás do vedení.Běžela minuta 22.a zcela regulerní branky dosáhl Pernica ,avšak AR 1 Svoboda nepochopitelně odmával postavení mimo hru!! V dalších minutách nám pomezní odmával několikrát postavení mimo hru, které viděl pouze on. V minutě 24. se ke slovu dostali domácí , po rychlé a pohledné akci z pravé strany hřiště srovnal střelou k tyči Noris 1:1.My jsme se nevzdávali dobrou příležitost ke skórování měl i po přihrávce Lukáše Kučery Kasálek,který mířil těsně mimo.V nastavení prvního poločasu jsme po našem zaváhání inkasovali podruhé z kopačky Norise, který pohotově uklidil míč do naší branky a zajistil domácím poločasové vedení 2:1.
                          Začátek druhé půle nám vůbec nevyšel a domácí po úniku F.Svobody ,který přesným zakončením zvýšil už na 3:1.My jsme se snažili o zvrácení nepříznivého stavu ,ale Křižák po přihrávce Švihálka mířil vedle.Domácí skvěle zahraným signálem z přímého kopu překvapivou střelou ,vyzkoušeli pozornost našeho brankáře Kyzlinka. Švihálek po jednom z úniků mířil v dobré pozici těsně mimo. Při naší snaze o zkorigování stavu jsme byli často zastaveni výrokem rozhodčího ,zejména Švihálek se stával terčem mnoha faulů ,které rozhodčí přehlíželi ,často se mu při dotázání na nějaký výrok dostalo ,arogantní odpovědi.Jako realizační tým jsme měli problém s motivací hráčů, kteří se cítili z rozhodnutí rozhodčích frustrovaní.Opět v nastavení druhého poločasu jsme inkasovali branku po rohu, kdy Ondráček upravil na konečných 4:1.
 
                         Závěrem bychom chtěli říct ,že není naším zvykem si stěžovat na rozhodčí ,ale aby výsledek mužstev hrající o špičku tabulky hrubě ovlivnil neplnoletý syn domácího trenéra,  Dominik Svoboda na pozici AR1 , který nemá patřičné zkušenosti, ale oplývá arogantním vystupováním, nám přijde již přes čáru a proto na tyto praktiky chceme upozornit!! 
Velice by nás zajímalo, jak o všem referoval přítomný delegát ...............
 
SESTAVA: Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš,Maška Josef "K",Pernica Marek,Duchovný Robin - Kučera Martin,Randula Radek,Kasálek Martin,Kučera Lukáš - Švihálek Martin,Křižák Libor.
 
STŘÍDÁNÍ:84.minuta Mikšovský Petr za Lukáše Kučeru
                  86.minuta Široký Branislav za Luboše Vašíčka.