KNÍNICE - VILÉMOVICE 0:4 (0:0)

22.06.2012 14:32

                                Poslední kolo jsme zajížděli do Knínic,které nás přívítali ve svém zrekonstruovaném areálu.V letošním ročníku se situace vyvinula tak,že vítězství by znamenalo jisté druhé místo v tabulce a to by zaručovalo postup do okresního přeboru.Atmosféra před utkáním byla tedy napjatá,ale prodchnutá nadějí na historický úspěch.Do utkání jsme nastupovali opět bez Petra Mikšovského,který si obnovil zranění,Petra Fleka,který byl také indisponován zraněním a pracovně zaneprázdněný byl opět Honza Fiala.
                       V neděli v 16:30 za velkého horka hlavní rozhodčí zahájil zápas.V jeho úvodu jsme byli aktivnější a již ve 2.minutě jsme mohli jít do vedení,ale akci dua M.Mikšovský-Sedlařík,druhý jmenovaný zakončil střelou těsně mimo a vzápětí Sedlařík nabil Školařovi a ten pálil těsně nad.Do 20.minuty se pak na hřišti nedělo skoro nic, akce domácích i hostů brzdily nepřesnosti v rozehrávce.Po této nezajímavé pasáži jsme se osmělili ,rozehraný roh Sedlaříkem zakončil Marek Urbánek levačkou a jeho střelu gólman kryl.Za zmínku ještě stojí centr Martina Kučery,který Sedlařík zakončil slabou střelou doprostřed branky.Nasledující minuty jsme nehráli to co hráčům ordinoval trenér Vašíček.Zejména záloha nefungovala, tak jak v minulých utkáních a domácí nás přehrávali a vytvářeli si šance,které naštěstí neproměnili.Přesto jsme mohli nakonec v závěru poločasu jít do vedení nejprve z přímého kopu M.Mikšovského,brankář vyrazil.A po ose Eliáš-Školař-M.Mikšovský posledně jmenovaný trefil břevno.Poločas tedy skončil bez branek.
                   Do druhé půle po trochu hlasitějším proslovu trenéra Vašíčka vyběhli naši hráči s úkolem vstřelit co nejdříve gól.Povedlo se to hned v 48. minutě,kdy do pokutového území pronikl M.Mikšovský, obránce mu sice vypíchl míč, ten se však dostal k Eliášovi a ten už si věděl rady 0:1! Po té jsme zahrozili ještě z nepřímého kopu,kdy střelu Jirky Fialy zblokovala zeď.A opět jsme vyklidili střed hřiště, nebojovali jsme ,vázla rozehrávka, na hráče jako-by dolehla tíha okamžiku,domácí dokonce trefili z jedné akce tyč naší branky. A po další akci se jeden z centrů snesl na břevno.Proto náš trenér oživil hru střídajícími hráči Skalickým a Zouharem.Hra se přece jen trošku zlepšila a v minutě 71.právě centr Skalického našel Sedlaříka,ale ten zakončil nedůraznou střelou doprostřed branky,kterou brankář chytil.Gólově jsme zlepšení potvrdili o devět minut později, kdy po kombinaci ve středu hřistě domácí sice vystihli náš úmysl,míč se však dostal k Eliášovi a ten chladnokrevně k tyči pravačkou pojistil naše vedení 0:2.V minutě 83. minutě krásně pronikl Marek Urbánek po levém křídle a jeho přihrávku mazácky doklepl opět Eliáš 0:3!A v minutě 88.Eliáš po chybě brankáře vstřelil již svou čtvrtou branku v zápase !!!! Vedeme 0:4! Zápas se poté již jen dohrával a oba celky čekaly již jen na závěrečný hvizd rozhodčího.Utkání jsme zvládli, obsadili jsme druhé místo v tabulce a to po sečtení všech výsledků v I B třídě, znamenalo historický postup do okresního přeboru a mohli jsme slavit.Jsme tam!!!!

    SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Fiala Jiří "K",Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Školař Odřej,Kučera Martin-Sedlařík Ondřej,Eliáš Lumír,Kučera Ondřej-Mikšovský Michal

     STŘÍDÁNÍ: 55.minuta Stanislav Skalický za Ondry Kučery
                         65.minuta Roman Zouhar za Ondry Školaře
                         84.minuta Milan Kučera za Jiřího Fialu

      ŽLUTÉ KARTY . 0