FK RÁJEC JESTŘEBÍ - TJ VILÉMOVICE 2 : 2 ( 1:1 )

16.05.2023 10:07

 

                V dalším venkovním zápase jsme v neděli 14. 5. 2023 zajížděli k okresnímu derby v 1. A třídě, a to na horkou půdu do Rájce, kde nás čekal velice těžký soupeř. Ze zdravotních důvodů nám chyběl Tomáš Polách starší, Martin Kasálek, nově také Marek Pernica a Lukáš Mareš. Z pracovních důvodů chyběl Branislav Široký. Kvůli trenérským povinnostem přijel až v průběhu první půle hrající trenér Patrik Siegl. Proti minulému utkání již mohli naskočit Radek Randula, Tomáš Heger a David Maška.    Utkání začalo a hrálo se za vytrvalého deště a my jsme ho začali parádně, když hned ve 3. minutě, po hezké akci, putoval míč od Koutného ke Kučerovi, od něj k Hegerovi, který ho přihrál Jarůškovi, ten si míč připravil a jeho parádní trefa pod břevno znamenala naše vedení - 0:1. Dál jsme pokračovali v nebezpečných akcích, ale k zakončení nám vždy chyběl krůček. Ve 13. minutě se nepříjemně zranil Vojta Zach, a tak ho musel nahradit Dominik Dinga. Nebezpečnou akci rozehráli také domácí, ale Hlaváček byl na místě. Do dobré šance přihrál Sedlák Koutnému, ale ten gólmana hostů nepřekonal. Vzápětí se v dobré šanci ocitl Sedlák, ale také neuspěl. Domácí odpověděli dvěma velmi rychlými akcemi, ale naštěstí si s nimi poradil brankář Hlaváček. Běžela 30. minuta, když domácí po rychlé akci srovnali stav utkání, když míč dopravil do naší branky Maša a bylo to 1:1. Po vyrovnávací brance se hra odehrávala více ve středu hřiště a do zakončení se obě mužstva moc nedostala. My jsme zahrozili akcí Jarůška, ale Dingovi chyběl krůček a Koutný na hranici pravidel byl od míče odstaven, a tak se k zakončení nedostal. V samotném závěru měli domácí ještě možnost změnit stav. Po rychlé akci stříleli v dobré pozici, ale Hlaváček pohotovým zákrokem míč vyrazil do bezpečí. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhá půle začala rohem Hegera, který hledal svým centrem kapitána Mašku, ale ten se k hlavičce nedostal. Domácí zahrozili dvěma střelami, ale mířili mimo naši branku. V další akci prošel domácí kapitán Trtílek do našeho pokutového území a zpětnou přihrávkou našel Mašu, ale ten střílel mimo naši branku. V 63. minutě se na hranici našeho pokutového území do míče opřel domácí Němec a tvrdou střelou z úhlu propálil všechno, co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení - 2:1. V 64. minutě nahradil Dominika Dingu hrající trenér Patrik Siegl. My jsme odpověděli akcí Hegera, který našel rozběhnutého Jarůška, ale jeho centr šel bohužel za domácí branku. V 70. minutě se Školař dostal ve středu hřiště k míči, našel rozběhnutého Sedláka, který se po rychlém úniku dostal do zakončení ajeho parádní technická střela do horní poloviny branky znamenala srovnání skóre na 2:2. O chvíli později se po přihrávce Sedláka dostal do zakončení po sólo úniku Kučera, ale brankář domácích míč vyrazil do bezpečí. Po další rychlé akci Siegl našel Hegera, ten dal míč do běhu Jarůškovi, který poslal před branku střílený centr, na který si naběhl Sedlák, ale zakončil nad domácí branku. V samotném závěru měla obě mužstva po jedné šanci, ale už to ke změně stavu nevedlo, a tak se nakonec obě mužstva musela spokojit s remízou.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Fried David, Školař Ondřej, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Zach Vojtěch (13. min. Dinga Dominik 64. min. Siegl Patrik), Kučera Martin, Heger Tomáš, Sedlák Richard, Koutný Václav, Jarůšek Tomáš.

PŘIPRAVENI: Maška David, Radek Randula.

 ŽK: 49. minuta Koutný  Václav (faul)

        59. minuta Maška David (protesty)

        66. minuta  Heger Tomáš (protesty)

              

STATISTIKA      TJ VILÉMOVICE

GÓLY                                                                        PŘIHRÁVKY 

3. minuta Jarůšek Tomáš                                           Heger Tomáš

70. minuta Sedlák Richard                                        Školař Ondřej