FC SOBĚŠICE - TJ VILĚMOVICE 3 : 1 (3:0)

27.09.2022 11:18

                                                       

                 V neděli 25.9. jsme odjížděli na velmi těžký zápas do Soběšic ,ale i přes to jsme neskládali zbraně a chtěli odvézt nějaký ten bodík . Ze zdravotních důvodů nám chyběli Martin Kasálek , Tomáš Jarůšek a Tomáš Fialka . Pracovní povinnosti měli Tomáš Polách starší a Vojtěch Zach . Kvůli vyloučení v minulém kole si jednozápasový trest si odpykal brankář Filip Hlaváček .

                    Začátek utkání byl vyrovnaný, první zahrozili domácí dvěma rohy ,které se nám podařilo ubránit . My jsme odpověděli akcí Školaře a Pernici , ale na jeho zpětnou přihrávku nikdo z našich nedosáhl . Nebezpečnou střelu vyslal na naši branku M.Motyčka , naštěstí  ji vyrazil do bezpečí gólman D. Maška   . Tečovaná přihrávka Crhonka skončila v zámezí a byl z toho rohový kop ,který nebezpečně zakroutil Heger ,ale větší závar se nám nepodařilo udělat .  O chvíli později Polách mladší našel přihrávkou do strany rozběhnutého Randulu, který svůj centr posadil přímo na hlavu nabíhajícího Pernici , ale k naší smůle šla jeho hlavička tesně mimo branky domácích . Domácí zahrozili střelou z úhlu , kterou na naši branku vyslal Cambal ,ale jeho pokus šel jen do boční sítě . Ve 20.minutě se po rychlé akci na levé straně hřiště dostali domácí ke střele ,první pokus zablokoval tělem Chaloupka ,ale na druhou tečovanou střelu Cambala už nikdo z našich nedosáhl a ta znamenala vedení domácích 1: 0. Běžela 24.minuta , když po další rychlé akci domácích Cambal nacentroval do naší šestnáctky ,kde našel M. Motyčku ,který tečovanou střelou zvýšil stav zápasu  na 2 : 0.  O chvíli později  po přihrávce Malého nebezpečně střílel  M.Motyčka . My jsme odpověděli střílenou přihrávkou Randuly ,kterou našel rozběhnutého Pernicu ,ale jeho dorážka šla těsně mimo branky domácích . V další akci Polách mladší našel Crhonka ,který se dostal s míčem do pokutového území domácích přiklepl Pernicovi , ale ten již tísněn nestihl dobře zakončit . Ve 40.minutě se po rychlé akci domácích na  levé straně hřiště Malý nacentroval na Cambala ,který tvrdou střelou k tyči zvýšil na 3:0. Po první půli jsme tedy museli dohánět tříbrankové manko . 

             Do druhé půle nahradil Davida Frieda Martin Kučera .  My jsme začali druhou půli náběhy Pernici a Kučery ,a   vytěžili jsme z toho rohové kopy ,které ,ale ke snížení nepříznivého stavu nevedly . Dál jsme pokračovali v aktivní hře a  snažili si vytvořit šance ke vstřelení branky . Za domácí se do dobré šance dostal Křenek ,který ale pálil nad naši branku . Z přímého kopu nacentroval Heger do pokutového území , jenže nikdo z našich se k zakončení nedostal . O chvíli později se  ke dvěma střelám dostali domácí ,ale jak Malý tak M.Motyčka stříleli nad naši branku .  Z přímého kopu to zkoušel domácí M.Motyčka ,ale jeho tvrdá přízemní střela šla těsně vedle naší levé tyče . V dalším průběhu druhé půle jsme otěže hry měli v rukou my ,ale ač jsme se sebevíc snažili tak jsme se k vážnější šanci propracovávali velmi těžko . Za zmínku stojí náběh Crhonka ,který se snažil zkrotit dlouhý nákop ze zadních řad ,ale v souboji  s domácím brankářem tísněn zakončoval mimo branky domácích. V 79.minutě nahradil Tomáše Polácha mladšího Dominik Dinga . Běžela 85.minuta a ke slovu jsme se dostali také my ,když se na hranici pokutového území uvolnil Školař  , přihrál Crhonkovi , který přízemní střelou k tyči snížil na 3:1. Konec zápasu se blížil ,ale už se nám další branku přidat nepovedlo .Domácí byli v proměňování produktivnější ,a tak si připsali zasloužené vítězství . 

 

  SESTAVA : Maška David - Randula Radek , Siegl Patrik , Maška Josef "K" , Chaloupka Matěj - Crhonek Tomáš , Heger Tomáš , Polách Tomáš mladší(79.min. Dinga Dominik) , Fried David (46.min. Kučera Martin), Školař Ondřej  - Pernica Marek .

 

        ŽK : 25. minuta Randula Radek ( faul)

 

                                       STATISTIKA  TJ  VILÉMOVICE                                                                                                                              

                                  GÓLY                                                PŘIHRÁVKY                  

            85.minuta  Crhonek Tomáš                                   Školař Ondřej