JEDOVNICE - VILÉMOVICE 0:0

13.05.2013 10:57

Po triumfu v poháru jsme v neděli 12.5. zajížděli do sousedních Jedovnic.Loňské derby na našem hřišti skončilo smírně 1:1. Přesto že se nám na jaře tak nedaří, chtěli jsme uhrát dobrý výsledek.
Na mokrém,ale velmi dobře upraveném hřišti to začalo opatrným oťukáváním.Domácí hrozili zejména z levé strany hřiště.My jsme odpověděli střelou P.Mikšovského mimo a také přímým kopem Štrajta ,který gólman domácích vyškrábl na roh.Domácí také nezaháleli ,vytvořili si šance,ale naše obrana a brankář si s nimi dovedli poradit.V minutě 22. se prosmýkl na pravé straně Štrajt vystřelil , gólman domácích však střelu vyrazil.Největší příležitost měli domácí v minutě 35. naštěstí šla střela mimo.Když se před konce poločasu neujala ani akce tria P.Mikšovský-Šindelka-Gross šlo se do kabin za stavu 0:0.
Začátek druhého poločasu se nesl v náporu domácích my jsme se však pozorným bráněním z tlaku dostali a začali se také dostávat do šancí.V minutě 55. jsme zahrávali roh, ten prosvištěl malým vápnem ,ale nikomu se jej nepodařilo dorazit do branky.Akce po ose Gross- P.Mikšovský-Eliáš skončila slabou střelou posledně jmenovaného.Domácí měli také dobré přiležitosti zejména střela v 70 minutě, kterou náš brankář vyrazil na roh byla velmi nebezpečná . Domácí po té zahrávali rohový kop a nasledná hlavička šla těsně mimo.V minutě 75.jsme měli také dobrou příležitost akce dua Hloušek -Eliáš šla těsně mimo .Nebezpečně pálil také Štrajt.V minutě 79 se do šance dostal také důrazný Gross,ale také neuspěl.Domácí po té měli šanci ,ale střela z přímého kopu šla těsně mimo. V minutě 83.si vyměnil míč s Eliášem střídající Hloušek byl faulován .Sám se ujal zahrávání a krasnou střelou orazítkoval, k naší smůle pouze břevno.Po té se už zápas jen dohrával a skončil nerozhodně 0:0.S bodem byla nakonec spokojena asi obě mužstva.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš"K",Stupka Jakub,Urbánek Marek-Štrajt Petr,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Mikšovský Petr,Gross Miroslav -Šindelka Roman
STŘÍDÁNÍ: 60.minuta Hloušek Pavel za Romana Šindelku
                 85.minuta Fiala Jiří za Lumíra Eliáše
PŘIPRAVENI:Šebela Michal,Kvasnovský Petr
ŽK:5.minuta Stupka Jakub (faul)
     40.minuta Skalický Stanislav (držení)
     84.minuta Mikšovský Petr (faul)