DRNOVICE - VILÉMOVICE 4:3 (2:2)

26.05.2013 07:09

Už ve středu 22.5. nás čekal další těžký soupeř bojující o záchranu ,ale i tak jsme odjížděli do Drnovic s cílem potvrdit body,které jsme vybojovali v Letovicích.
Jestliže úvod nedělního zápasu se nám vydařil ,tak v Drnovicích jsme od druhé minuty prohrávali ,když jsme nepohlídali domácí hráče při standartní situaci.Přímý kop se odrazil ke zcela volnému domácímu útočníkovi a ten dorazil míč do naší branky 1:0.O chvíli později následovala další jedovatá střela na naši branku.V minutě 11. si na roh Štrajta naběhl stoper Vašíček a tělem dorazil míč do domácí branky 1:1.Obrat v průběhu utkání jsme dokonali v minutě 21. Kučera dal parádně do běhu Grossovi a ten unikl obráncům a střelou k tyči vstřelil náš vedoucí gól 1:2.O deset minut později se nám nepodařilo odkopnout míč od naší brány, následovala střela domácího záložníka do břevna a odražený míč uklidil domácí hráč vedle bezmocného brankáře Urbánka 2:2.Domácí vyrovnání nabudilo a zle dotírali na naši branku ,ale naštěstí se naši hráči ubránili.Ke konci poločasu jsme měli šance i my ,ale ani akce Hlouška se Štrajtem ani hlavička Grosse skóre nezměnili.
Do druhé poloviny jsme vstupovali s úkolem dobře bránit a vyrážet do protiútoků a nějakou šanci proměnit.Snažil se o to již v 50.minutě aktivní Hloušek.V 67.minutě se dostal za domácího stopera hbitý Štrajt byl faulován a nasledovala červená karta .Domácí byli nebezpeční i v deseti a po roho hasil tutovku brankář Urbánek.V minutě 75. se prosmýkl Štrajt kolem dvou domácích obránců poslal přihrávku volnému Eliášovi a ten přesnou střelou k tyči zajistil podruhé v zápase našim barvám vedení 2:3!!Vedení jsme si bohužel k naší smůle neužili dlouho,protože v minutě 80. se domácí dostali do gólovky a tu hasil na brankové čáře rukou stoper Vašíček ,byl vyloučen a následný pokutový kop bezpečně proměnil domácí útočník a srovnal stav 3:3. A aby toho nebylo málo tak jsme v minutě 85.domácím opět nechali trochu více prostoru, než by bylo zdrávo a akci z levé strany hřiště jsme nedokázali zachytit ,následovala zpětná přihrávka a tvrdá střela z hranice šestnáctky ,zapadla přesně k levé tyči 4:3. Po tomto KO jsme se už nevzpamatovali a stratili slibně rozehraný zápas.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš "K",Stupka Jakub,urbánek Marek-Štrajt Petr,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Mikšovský Petr,Gross Miroslav-Hloušek Pavel
STŘÍDÁNÍ:60.minuta Vašíček Petr za Petra Mikšovského
                90.minuta Zouhar Roman za Petra Štrajta
PŘIPRAVEN : Kučera Milan
ŽK:25.minuta Mikšovský Petr (držení)

     64 minuta Štrajt Petr (protesty)
     89 minuta Kučera Martin (faul)
ČK:80.minuta Vašíček Luboš (úmyslná ruka v pokutovém území)