DRNOVICE - VILÉMOVICE 2:6 (1:3)

03.09.2013 06:08

Čtvrté kolo okresního přeboru jsme hráli v neděli 1.9. v Drnovicích a určitě nám strašila porážka z jarní části minulého ročníku ,kdy jsme ztratili vyhraný zápas až v závěru utkání a prohráli tak 4:3.
Zápas začal pro nás dobře a již v úvodních minutách měl možnost zahrávat dva přímé kopy Maroši ,ale gólman domácích je zneškodnil.Domácí také nezaháleli a vytvořili si šance zvlášť ta z 15.minuty byla velmi nebezpečná a několikanásobnou dorážku zastavila až tyč.My jsme odpověděli rychlými brejky ,ale nedotáhli jsme je do konce .V minutě 24 se míče před pokutovým územím zmocnil Vorlický ,vnikl do pokutového území ,kde byl faulován a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Maroši 0:1.O chvilinku později Vorlický rozehrál rychle přímý kop na P. Mikšovského ,ten si obhodil obránce ,ale střela mu nesedla.V minutě 28.se ocitl ve velké šanci i domácí útočník ,ale zakončil vysoko nad.V minutě 32.se po našem autovém vhazování míč dostal ke Kučerovi ,ten přihrál Vorlickému ,který vybídl do šance P .Mikšovského a ten střelou podél brankáře zvýšil na 0:2.Domácí se však nevzdávali a v minutě 38. snížili po rohu a následné hlavičce na 1:2.Poločasový účet jsme ovšem uzavřeli my. Korytář rozehrál přímý kop na Urbánka jeho střelu gólman vyrazil k volnému Pernicovi a ten dorazil míč do odkryté branky 1:3.
Druhá půle začala pro nás velmi dobře a už v 50.minutě Vorlický po přihrávce Marošiho obešel vše co mu stálo v cestě a zvýšil už na 1:4.Dál jsme kontrolovali průběh zápasu a vytvářeli si šance .Domácím se nedařila kombinace a naši hráči hráli velmi pozorně a tak se do šancí domácí moc nedostávali.V minutě 70 Vorlický poslal centr do pokutového území a P.Mikšovský přehodil brankáře a dal na 1:5.O chvíli později páli nebezpečně z úhlu Štrajt ,ale gólman domácích vyrazil jeho střelu na roh.V minutě 80. vybojoval míč v souboji s obráncem Vorlický ,obešel i brankáře a zvýšil na 1:6.Naše zaváhání před pokutovým územím určilo konečnou podobu výsledku a domácí snížili na 2:6.To však nezkazilo naši radost ze zaslouženého vítězství.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Vašíček Luboš "K".Korytář Jan,Urbánek Marek-Štrajt Petr,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Mikšovský Petr-Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:65.minuta Stupka Jakub za Marka Urbánka
               75.minuta Zouhar Josef za Petra Mikšovského
               84.minuta Fiala Jiří za Martina Kučeru
ŽK: 30. minuta Korytář Jan (faul)
      44.minuta Eliáš Lumír (faul)
      52.minuta Vašíček Luboš (faul)