DRNOVICE - VILÉMOVICE 1:5 (1:3)

29.05.2019 13:27

Další zápas naší soutěže jsme měli v neděli 26.5.2019 odehrát na hřišti Drnovic, se kterým jsme doma vyhráli a tak jsme chtěli uspět i venku.

Zápas začal šancí domácích, ale po té jsme byli aktivnější my a Jarůšek se ocitl v první naší šanci. Běžela 8. minuta, roh zahrával  Kasálek, odražený míč se dostal k Hegerovi, ten ho šikovně prostrčil Jarůškovi, který přesnou střelou otevřel skóre zápasu 0:1. Vzápětí měl šanci Opletal, ale mířil mimo. Domácí odpověděli náběhem Handla, který však v souboji o míč prohrál s naším brankářem Kyzlinkem.  O chvíli později zahrával roh Kasálek, míč na přední tyči přizvedl Siegl, ten se dostal Opletalovi, který ve velmi dobré pozici mířil vedle branky domácích. Ve 20. minutě Azbayar přihrál na levou stranu hřiště Duchovnému, jeho centr našel Kuropatu, ten si míč v pokutovém území domácích zpracoval a technickou střelou překonal brankáře domácích 0:2. O několik málo minut později krásná střela Azbayara jen těsně minula pravý horní růžek domácí branky. Ve 33. minutě  se ke slovu dostali také domácí, když po naší chybičce míč za záda Kyzlinka dopravil Lukeštík a snížil na 1:2. Běžela 35. minuta a Kuropatovu  přihrávku převzal Opletal, který přesnou střelou zvýšil na 1:3. V průběhu první půle jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli.

Úvod druhé půle vyšel lépe nám a hned v 52. minutě Opletal našel pohotovou přihrávkou Jarůška, který technickou střelou překonal brankáře domácích a navýšil náš náskok na1:4. Vzápětí se v dobré šanci objevil Kuropata, ale brankář domácích mu šanci zmařil. Domácí se dostali také do šance, ovšem Kyzlink jejich šanci také chytil. Běžela 60. minuta, když dlouhý nákop sklepl Jarůšek k Hegerovi, ten přihrál Azbayarovi, který se s míčem u nohy probil přes půlku hřiště a přízemní střelou k tyči dal už na 1:5. Po těchto akcích jsme dál pokračovali v aktivní hře a vytvořili si řadu šancí. Opletal pálil nad, Kuropatova střela byla zablokována, Jarůška zase vychytal domácí brankář. Kyzlink měl plné ruce práce s přímým kopem domácích. Krásnou akci jsme rozehráli v 85. minutě, míč putoval od Opletala přes Jarůška až k Azbayarovi, jehož pokus o přehození brankáře šel až nad branku. Poslední šanci měl Kuropata, ale také neuspěl. Závěr zápasu se blížil a my si připsali zasloužené vítězství.

 SESTAVA: Kyzlink Jakub, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin, Kučera Martin (46. min. Randula Radek), Opletal Petr, Kasálek Martin (31. min. Urbánek Filip), Heger Tomáš (72. min. Pernica Marek), Azbayar Azzaya, Kuropata Radomír, Jarůšek Tomáš.