DOUBRAVICE - VILÉMOVICE 3:1 (1:1)

05.06.2013 21:17

Na hřiště lídra tabulky jsme v neděli 2.6. zajížděli ve velmi okleštěné sestavě a tak se respekt před kvalitním soupeřem ještě zvýšil,ale i tak jsme nechtěli prodat kůži lacino.
Začátek zápasu se nesl v náporu domácích ,kteří chtěli rychlým gólem vnést klid do svých řad.My jsme tlak přežili a také se osmělili k akci po níž následovala střela Mirka Grosse nad.V minutě 16. rozehrál na levé straně hřiště Šindelka přímý kop na Grosse ,ten si míč zpracoval,obešel obránce a přesnou střelou z úhlu překonal domácího brankáře 0:1!.Hned po rozehrávce podnikli domácí akci,míč se dostal z levé strany hřiště na zcela volného útočníka domácích ,který hlavou překonal našeho brankáře 1:1!Domácí se snažili vytvořit si další šance ,ale naši hráči se dobře zajišťovali a nedovolili domácím skórovat.Obranu Doubravice zaměstnával předevší rychlý a důrazný Gross ,který se tlačil do šancí a pro domácí byl velkou hrozbou.Ze standartky to zkoušel také Šindelka ,ale neuspěl.První půle tak skončila smírně.
Druhá půle začala přímým kopem Šindelky ,bohužel do zdi.Domácí zahrozili nebezpečnou hlavičkou těsně mimo.I v druhém poločase motal hlavy obráncům při svých výpadech rychlý Gross.Domácí po té vystupňovali svůj tlak a chtěli utkání rozhodnout.My jsme jim to usnadnili v 65. minutě naším velkým zaváháním.Prudkou přízemní přihrávku z pravé strany hřiště tečoval domácí útočník do branky 2:1.My jsme se snažili využít nějaký protiútok ,ale ani Grossovi ani Šindelkovi se to nepodařilo.A tak v minutě 78.po našem nedůrazném odkopu se domácí zmocnili míče ,následovala přihrávka z levé strany na volného utočníka,který přízemní střelou zvýšil na 3:1.Po této brance si domácí kontrolovali průběh zápasu a když se neujala střela Grosse v závěru zaslouženě vyhráli a vítězstvím si již s předstihem zajistili postup do I .B třídy.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Flek Petr,Stupka Jakub,Vašíček Luboš "K",Urbánek Marek-Vašíček Petr,Kučera Martin-Gross Miroslav,Eliáš Lumír,Šebela Michal-Šindelka Roman
PŘIPRAVENI :Kučera Milan