DOUBRAVICE - VILÉMOVICE 1:4 (1:2)

26.08.2014 08:09

V neděli 24.8. jsme zajížděli k dalšímu utkání okresního přeboru do Doubravice ,která sestoupila s 1.B třídy a tak jsme očekávali velmi těžké utkání.
Zápas začal ve velmi svižném tempu a domácí si vytvořili několik dobrých příležitostí. V minutě 8. jsme udělali chybu ve středu hřiště a domácí toho bleskurychle využili a na pár doteků se dostali až před našeho brankáře ,kterého zblízka prostřelil domácí útočník 1:0.V těchto chvílích byli domácí aktivnější a důraznější a Urbánek měl plné ruce práce ,aby domácí nenavýšili svůj náskok.Postupně se ale hra vyrovnávala a i my se dostávali k brance domácích. V minutě 27. Vorlický st vydláždil uličku pro Vorlického ml a ten v běhu napálil míč ke vzdálenější tyči a srovnal stav na 1:1.Běžela minuta 31 Kučera vybojoval ve středu hřiště míč přenechal ho Pernicovi ,který ho poslal na Vorlického st.,ten pláchl svým strážců a opět předložil lahůdkovou přihrávku Vorlickému ml.,který se nemýlil a poslal nás do vedení 1:2.Před koncem poločasu Vorlický st vysunul P.Mikšovského,který přihrál Pernicovi a ten už se chystal doklepnout míč do odkryté branky, ten však na nerovném terénu odskočil nečekaně do zámezí. I tak jsme odcházeli do kabin za pro nás příznivého stavu.
Začátek druhé půle byl vyrovnaný ,ale šancí jsme si pradoxně vytvořili více my.V minutě 56.předvedlo dobrou kombinaci opět duo Vorlických,mladší z této dvojice však tentokrát mířil nad domácí branku.V minutě 60 vybojoval míč u postranní čáry míč Vorlický st.přihrál P.Mikšovskému,který z hranice pokutového území mířil přesně k tyči a zvýšil náš náskok už na 1:3.Po našem gólu domácí vrhli vše na jednu kartu a zvýšili obrátky a my najednou nevěděli kam dřív.Ve velkých příležitostech domácích vytasil vždy vynikající zákrok Urbánek a držel náš náskok .V minutě 79. se k odraženému míči dostal domácí záložník a jeho tvrdá střela šla od břevna na zem a jen s velikými problémy jsme míč odklidili do bezpečí.My jsme paradoxně mohli náskok ještě pojistit ale M.Mikšovský svůj únik do konce nedotáhl a po Marošiho rohu mířil Pernica hlavou nad.Domácím se zvrátit výsledek nepodařilo a naopak v samotném závěru ho ještě zvýšil Maroši ,který z přímého kopu určil konečnou podobu výsledku 1:4. a my si připsali další důležité vítězství.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Eliáš Lumír,Urbánek Marek,Korytář Jan,Kučera Martin-Vorlický Jiří ml,Maroši Jan "K",Mikšovský Michal.Mikšovský Petr-Vorlický Jiří st ,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 80.minuta Vašák Miloš za Martina Kučeru
                86:minuta Kopřiva František za Petra Mikšovského
                89.minuta Kašpárek Michal za Jiřího Vorlického ml.
ŽK : 23. minuta Kučera Martin (faul)
       44.minuta Korytář Jan (faul)