DOUBRAVICE B - VILÉMOVICE B 4:2 (2:1)

24.04.2018 14:02

Milý sportovní přatelé.

Omlouvám se Vám ,že jsem Vám nenapsal článek z minulého mistrovského utkání ,ale do teďka nemůžu,ňak zkousnout  představeni naši rodiny Kučeru,ve filmu -Jak se dá dobře zařiznout VILEMOVICE !!!! a teď vám o tom ve zkratce něco napišu 
        Zápas začal a VILEMOVICE byli od začatku lepší mužstvem a hned v 1 minutě byl ve velké šanci Pinďak ,kdy šel sám na brankáře,ale vůbec nevystřelil. V 5 minuťe jsme se ale ujali vedení 1:0 ,když se trefil Michal Šebela. Jenomže neuběhli ani 3 minuty a hráč z DOUBRAVICE a nejlepší šuter p.Tomek si zaběhl ve vápně při rohu k přední tyči a  vyrovnal na 1:1.. Utkání pokračovalo  dál a Vilemovice bylo dál lepším mužstvem a hlavně p. Pinďak a p. Kučera Martin se dostávalo do vyložených šancích,kdy chodili sami na brankáře DOUBRAVICE,ale brankář nemusel ani zasahovat protože když tak ani branku netrefili a nebo vůbec nezakončili. A to hlavně u  pana Martina Kučery bylo pro mně velké překvapeni. Doubravice se k ničemu nedostavalo,ale i tak nam ukazala jak se z minimum dá vytěžit maximum a ve 27 minuťe se ujali vedení 2:1, kdy nám z 2 metrovyho ofsajdu dáli gól. V tom okamžiku náš zkušený hráč a kapitán v jedné osobě p.Kučera Radek neudržel nervy a začal diskutovat z panem rozhodčim a ten mu za to uďelil žlutou kartu a hra dal pokračovala, ale Radkovi se nelíbila barva te karty a tak dál vykládal z rozhodčím a řikal jim sprostyma slova jak vedou tohle utkani ale rozhodčí si to nechal libit a ukazal Radkovi kdo je pánem na hřišti a přerušil hru a ukazal Radkovi kartu červenou. Zaražejici je že tak zkušený hráč neudrží pusinku v  klidu. A i přesto nás to neotřáslo a dal jsme byli aktivní a hrači Fiala,Vašiček,Valoušek,Lebiš,Sedlak posílali celi zapas balony klukum za obranu,kteří nedokázali z některých šancích vstřelit gól .
      Ve druhém poločasu jsme dal dobyvali v 10 hračech Doubravickou tvrz a  hlavně Martin Kučera mne přivaděl k šilenstvi, kdy zahazoval jednu vyloženou šanci za druhou a za zápas sem mu jich napočítal 7a . kdy vždy utíkal sám na brankáře a nedokázal ho přelstit. Při našem tlaku se DOUBRAVICE dostával jen zporadicky do brejku a v 65.minutě po zavaru v našem vapně se odrazil míč k šuterovi Tomkovi a ten z přispěním našeho hráče zvýšil na 3:1 . Neuběhla ani minuta a Doubravice udeřila po čtvrte kdy Vávra ztratil mič na pulce a z proti utoku zvyšili na 4:1. 
A i přesto jsme se snažili dál něco z výsledkem udělat a tak v 76 minutě po přihrávce Vávry ve vápně Korytařovi snížili na 4:2. A dal byla naše aktivita veliká a tak v 80 minutě jsme mohli dát kontaktní gól kdy ve vyložené šanci selhal  hráč Kučera Milan na ktereho se smála celá prázdná branka a on z malého vápna, mohl plackou zasunout do prázdne branky, tak to  místo toho to narval vysoko nad branku a tak zapas skončil nezaslouženě naši prohrou. 
     I přesto bych chtěl vyzdvihnout výkon všech hráčů za to že bojovali a nevzdali to. Nejlepším hráčem p. Kučera Martin nejhorším p. Vávra. 
     Z pozdravem Petr Vávra