ČERNÁ HORA - VILÉMOVICE 4:2 (1:2)

14.05.2019 10:33

V neděli 12.5.2019 nás čekal ve venkovním zápase tým Černé Hory, se kterým jsme doma vyhráli, a tak jsme nechtěli odjet s prázdnou ani dnes .

Úvod zápasu byl z naší strany velmi aktivní a tlačili jsme se do šancí. V té první se objevil po přiťuknutí Jarůška Kuropata, jeho střelu však brankář domácích vytěsnil na roh. V dalších šancích se po perfektním rohu Siegla ocitli Randula i Maška, ale také jsme se gólu nedočkali. Domácí zahrozili akcí Koupého, který přiklepl Širůčkovi a jeho pokus jen těsně minul levý horní roh naší branky. V další akci vybojoval míč Randula, poslal ho Hegerovi, ten přihrál do běhu Kuropatovi. Jeho technickou střelu však brankář domácích vyrazil na roh, který zahrával opět Siegl. Po jeho zahrání vznikl pořádný závar, ale míč se nám do soupeřovy branky dostat nepodařilo. Po rohu hlavičkoval také domácí Traxl, ale jeho pokus šel také nad branku. Po dalším našem rohu byl opět v šestnáctce domácích pořádný rozruch, ale Jarůškovi se nepovedlo přelstít brankáře. V 31. minutě Heger přistrčil míč do běhu Kuropatovi, ten unikl po levém křídle, našel volného Opletala, který nadvakrát překonal brankáře domácích - 0:1. Běžela 37. minuta, po další naší povedené akci Siegl nádherným obloučkem našel Opletala a ten tvrdou střelou navýšil  stav na 0:2. Domácím se v 39. minutě  po našem zaváhání ve středu pole podařilo přesnou střelou Grenara snížit na 1:2. V samotném závěru mohl ještě pojistit naše vedení Jarůšek, ale mířil mimo. Do kabin se tedy šlo pro nás za příznivého stavu.  

Začátek druhé půle přinesl šance nebezpečného Traxla, ale povedlo se nám je ubránit a jednu lapil brankář Kyzlink. My jsme odpověděli šancí Azbayara, ale  jeho zablokovaná střela šla mimo branku. Běžela 62. minuta, Koupý dostal před naším pokutovým územím trochu prostoru, jeho parádní střela skončila v pravém horním rohu naší branky a srovnal na 2:2. Domácím se dokonalý obrat povedl v 66. minutě, když Širůček parádní střelou vymetl opět pravý horní roh naší branky a bylo to rázem 3:2. My jsme odpověděli přímým kopem Siegla, na který si naběhl Randula, ale hlavou mířil mimo. V další akci našel Siegl dlouhým nákopem Skoupého, který našel Jarůška, ale jeho pokus zablokovali domácí obránci. Nám se hra nedařila tak, jak jsme si představovali, chyběla lehkost z předchozích zápasů. V 81. minutě se před naším pokutovým územím dostal k míči Grenar, jeho střela se odrazila od jedné tyče ke druhé, od ní do branky a bylo to už 4:2 pro domácí. V samotném závěru měl ještě za nás šanci Jarůšek a za domácí Honsnejman, ale stav se už neměnil. Závěr zápasu se blížil a domácí si již zasloužené a vybojované vítězství vzít nenechali. 

SESTAVA: Kyzlink Jakub, Kučera Martin (83. min. Urbánek Filip), Siegl Patrik, Maška Josef "K", Randula Radek, Kuropata Radomír, Opletal Petr, Pernica Marek, Heger Tomáš, Azbayar Azzaya (58. min. Skoupý Michal), Jarůšek Tomáš. 

PŘIPRAVEN: Duchovný Robin.