ČERNÁ HORA - VILÉMOVICE 1:2 (0:1)

29.09.2015 05:05

V neděli 27.9. jsme zajížděli na další utkání I.B třídy  a to Černé Hory a chtěli jsme na  vítězství v Podolí  navázat dobrým výkonem a hlavně uhrát  dobrý výsledek.

        Zápas pro nás začal velmi dobře a již ve druhé minutě se v dobré příležitosti objevil Gross ,ale nejvhodnější okamžik ke střele prováhal. O chvíli později to zkoušel Vorlický ovšem jeho střela šla nad.Běžela minuta 10 míč na půli hřiště převzal od Blažka Korytář a dlouhým nákopem našel Pernicu,který na hranici pokutového území hlavou přeloboval  vyběhnuvšího brankáře domácích 0:1.Po gólu naše aktivita pokračovala a my dobře kombinovali a vytvářeli si příležitosti, ovšem gól se nám z toho dát nepodařilo.V minutě 30 zahrával přímý kop Vorlický ,brankář domácích míč vyrazil ,ale Eliáš následnou dorážku poslal vedle.V samotném závěru první půle se k dobré akci dostali domácí ,ale na centr z pravé strany těsně nedosáhl domácí Honsnejman.První půle tedy pro nás skončila těsným vedením.
      Druhý poločas začali lépe domácí a hned jejich první akce byla velmi nebezpečná.V minutě 53.Vorlický na půli hřiště zahrával přímý kop ,na který si parádně naskočil Pernica a hlavou poslal  míč k naší smůle pouze do tyče domácí branky.Běžela minuta 60.a k odraženému míči se dostal Eliáš ,jeho střela šla však těsně mimo.Domácí se dostali ke slovu v minutě 67,když podnikli rychlou akci na levé straně hřiště ,následný centr se snesl na břevno a odražený míč i za přispění našich hráčů skončil v naší brance 1:1.Běžela minuta 71 a Štrajt potáhl akci po pravé straně ,míč poslal do pokutového území,ten doputoval až k Pernicovi ,jež ho lehce přiťukl Korytářovi ,který technickou střelou přehodil brankáře  1:2.Domácí se sice snažili o vyrovnání,ale my jsme soustředěným výkonem dotáhli utkání do vítězného konce.
SESTAVA : Kyzlink Jakub - Korytář Jan,Maška Josef,Blažek Ondřej,Vašíček Luboš - Eliáš Lumír "K",Duchovný Robin, Kučera Martin,Gross Miroslav - Pernica Marek,Vorlický Jiří.
STŘÍDÁNÍ:60.minuta Štrajt Petr za Luboše Vašíčka.
                81.minuta Fiala Jiří za Jiřího Vorlického.
                89.minuta Kopřiva František za Lumíra Eliáše. 
ŽK:66.minuta Duchovný Robin (faul).
     86.minuta Kučera Martin