ČERNÁ HORA - VILÉMOVICE 2:3 (1:1)

20.08.2013 17:30

Druhé kolo okresního přeboru jsme v neděli 18.8. zajížděli do Černé Hory ,která pro nás byla velkou neznámou. Navíc loni ještě hráli I. b třídu .
V prvním náznaku šance se objevili domácí ,my jsme odpověděli přímým kopem Korytáře těsně nad . V 6.minutě se objevil v šanci Fiala ,ale dal vedle. V minutě 11 nám zatrnulo domácí útočník stál tváří v tvář našemu brankáři ,ten však jeho pokus vyrazil na roh.O několik minut později se do šance po Pernicově přihrávce tlačil Eliáš ,ale nedosáhl.V minutě 28 to z dálky zkoušel Štrajt a jeho pokus vyrazil brankář na roh ,ten zahrával Maroši a jeho přesný centr usměrnil do branky hlavou Kučera 0:1.O pět minut později se objevil v šanci P.Mikšovský,ale přihrávku Eliáše poslal vysoko nad.Domácí se nevzdávali a chtěli vyrovnat ,až se jim to podařilo po rychlé akci a zcela volný útočník před naším brankářem tentokrát nezaváhal1:1.
Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi nešťastně a domácí v minutě 47 rozebrali naši obranu a úplně volný hráč poslal míč přesně k tyči 2:1.Naši hráči se .ale s takovým stavem nechtěli smířit a chtěli vyrovnat .V minutě 55 si střeleckou pozici připravil Eliáš ,ale jeho střela z 20 metrů orazítkovala pouze břevno.O pět minut později krásně vysunul Eliáš Vorlického ten v rychlosti obešel i brankáře ä do prázdné branky srovnal na 2:2.O chvíli později si dobrou příležitost chystal také Eliáš ,ale střela mu nesedla .V minutě 74. domácí zahrávali přímý kop a střela šla jen těsně mimo.V těchto chvílích utkání se domácí snažili zvrátit výsledek na svou stranu. V minutě 81. se dostal po naší kombinaci míč k Markovi Urbánkovi ten dal z první na rozběhnutého Vorlického a ten střelou k tyči dal na 2:3.V minutě 85. mohl naše vítězství pojistit Maroši ,ale jeho střela z přímého kopu skončila na břevně .Domácí měli ještě šanci ,ale střelu zlikvidoval parádním zákrokem brankář Urbánek a tak jsme si z horké půdy z Černé Hory odvezli tři body.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Korytář Jan,Vašíček Luboš"K"- Fiala Jiří,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Štrajt Petr-Pernica Marek,Mikšovský Petr
STŘÍDÁNÍ: 48.minuta Vorlický Jiří za JIřího Fialu
                48.minuta Urbánek Marek za Petra Štrajta
                86.minuta Skalický Stanislav za Jakuba Stupku
                88.minuta Voráč Tomáš za Marka Pernicu
                90.minuta Kopřiva František za Lumíra Eliáše

ŽK:34.minuta Mikšovský Petr (faul)