ČEBÍN - VILÉMOVICE 1:2 (0:2)

29.03.2016 21:08

V neděli 27.3. začali opět boje o mistrovské body v I.B třídě  jihomoravského krajského přeboru a my zajížděli do Čebína ,se kterým jsme loni těsně prohráli a tak jsme měli co oplácet.

     Úvod zápasu nám vyšel parádně a hned ve čtvrté minutě Opletal dlouhým nákopem vysunul na levém křídle Korytáře,který ihned z první hru přenesl na pravou stranu hřiště ,kde naběhl volný Eliáš a střelou k tyči nám zajistil vedení 0:1. Běžela minuta 10.a na pravé straně  na hranici pokutového území byl faulován Štrajt,míč si postavil Švihálek a chytrou střelou překvapil všechny a zvýšil náš náskok na 0:2.V průběhu prvního poločasu jsme měli možnost svůj náskok navýšit ,ale Štrajt,Eliáš ani Švihálek svoje šance neproměnili.Domácí v první půli nebyli ve hře dopředu  příliš aktivní i proto ,že naše obrana jakýkoli náznak šance zlikvidovala.Do kabin se šlo za pro nás velmi příznivého stavu.

    Druhá půle začala opět našimi šancemi ,ale nevyužili jsme je.Domácí postupně přebírali iniciativu a vytvářeli si i příležitosti a nejednou musel zasahovat gólman Kyzlink.V minutě 76.domácí svůj tlak využili, podařilo se jim v našem pokutovém území udělat závar a k odraženému míči se dostal domácí Farkač a snížil na 1:2.Domácí ještě přidali na obrátkách ,ale vyrovnat se jim už nepodařilo a tak jsme si odvezli důležité vítězství .    


SESTAVA :Kyzlink Jakub - Kučera Martin ,Maška Josef "K" ,Blažek Ondřej,Urbánek  Marek - Eliáš Lumír,Opletal Petr,Duchovný Robin, Korytář Jan- Švihálek Martin,Štrajt Petr.
 
STŘÍDÁNÍ: 66.minuta Pernica Marek za Martina Švihálka
                 74 minuta Kašpárek Michal za Petra Opletala
                 87.minuta Fiala Jiří za Jana Korytáře 
ŽK :           20 minuta  Korytář Jan  (faul)