BABICE NAD SVITAVOU - VILÉMOVICE 1:2 (1:1)

09.10.2017 00:42
  V neděli 8.10. jsme odjížděli na další utkání 1.B třídy a to do Babic,které se nám ještě v soutěžním utkání porazit nepovedlo.
                 Začátek zápasu vyzněl lépe pro domácí a hned ve 3.minutě zahrávali roh a zcela volný Dobeš pohodlně dopravil míč do naší branky 1:0.Nám se podařilo srovnat v minutě 11,Švihálek z levé strany hřiště našel v pokutovém území Jarůška,ten si udělal prostor ke střele a technickou střelou k tyči překonal domácího brankáře 1:1.O chvíli později dlouhý nákop Randuly zpracoval Jarůšek,přihrávkou hned našel rozběhnutého Švihálka,který tvrdě vypálil ,ale brankář domácích míč chytil.Domácí také nezaháleli vytvářeli si šance ,ale dařilo se nám je ubránit.My jsme odpověděli šancí Švihálka ,který po Jarůškově přistrčení vhodný okamžik ke střele prováhal. V samotném závěru první půle měli obě mužstva ještě po jedné šanci.Poločas tedy skončil smírně.
                         Druhá půle začala šancí domácích ,ale střela domácího Dobeše postrádala razanci a přesnost.V minutě 49 jsme měli možnost zahrávat rohový kop a Švihálek posadil míč na hlavu Pernicovi,který nedal brankářovi domácích šanci 1:2.Domácí odpověděli šancí Doležala ,který se v našem pokutovém území na pětníku uvolnil ,ale jeho střela šla těsně mimo.Ve dvou dobrých šancí se objevil dravý Jarůšek ,mířil ale těsně mimo branku .Cesta k domácí bráně se otevřela také Polusovi,ale ani jeho střela nemířila mezi tyče.Domácí nás v závěru zápasu trochu přitlačili a vytvořili si šance,ale my jsme si již vítězství vzít nenechali. 
 
 
 
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Kučera Martin,Pernica Marek "K",Kasálek Martin,Robin Duchovný -  Kašpárek Michal,Randula Radek,Polus Jiří,AzbayarAzzaya - Švihálek Martin,Jarůšek Tomáš.
 
 
 
STŘÍDÁNÍ:85.minuta Urbánek Filip za Michala Kašpárka
                   89.minuta Široký Branislav za Azzaye Azbay
 
 
 
       ŽK: 37.minuta Polus Jiří (faul)