TJ VILÉMOVICE - FK RÁJEC-JESTŘEBÍ 1 : 2 ( 0:1)

25.03.2024 11:17

V neděli dne 17.3.2024 jsme se v prvním zápase jarní části utkali v okresním derby s FK Rájec-Jestřebí, který má velice silný tým. Na podzim jsme u nich vyhráli 2.1 a tak se dalo očekávat, že se naši hosté budou všemožně snažit nám prohru z podzimu oplatit. Poněvadž nám onemocněl náš sportovní redaktor Jirka Vašíček a na zápase nebyl přítomen, tak vyjímečně bude report z utkání velice stručný. V 18 minutě jsme ohrozili hostujícího brankáře prudkou střelou za hranicí velkého vápna, kterou vyslal Mlčoušek, avšak gólman ji bravurně vytáhl na roh. Ve 23. minutě se ocitl sám před našim brankářem ostrostřelec Trtílek a po kličce na golmana zavěsil do prázdné branky. Chvíli na to se ocitl v dobré příležitosti Jarůšek, střílel z otočky a těsně minul branku. Před koncem prvního poločasu vystřelil nebezpečně z velkéhého vápna Fried, avšak těsně přestřelil branku. 

Do druhého poločasu jsme šli z touhou, alespoň vyrovnat. Po velkých šancích Chapouky, Jarůška atd. jsme se konečně dočkali vyrovnání. Toto zařídil Sedlák, který v 66 minutě vystřídal Hegera a za čtyři minuty vsítil branku. Povedené střídání. Po vyrovnání jsme byli lepším mužstvem a snažili jsme se vítezství strhnout na naši stranu. Šance na to byly, avšak štestí nám nepřálo. A na dovršení všeho se naši hosté dostali k ojedinému útoku a po přetaženém centru z pravé strany si míč našel na rohu velkého vápna Bednáře a ten nechytatelným volejem upravil míč do naši branky. Stále jsme se tlačili do útoku, avšak vyrovnat se nám již nepovedlo. A tak nám naši hosté oplatili podzimní porážku i když utkání by spíše svědčila remíza.

Naše sestava:  Kořínek Aleš - Chaloupka Matěj, Siegl Patrik, Maška Josef (K), Fried David - Havel Jan, Zach Vojta  - Mlčoušek Michal ( 89.min. Koutný Václav), Heger Tomáš ( 66min. Sedlák Richard), Crhounek Tomáš- Jarůšek Tomáš

Připraven: Kučera Martin, Hlaváček Filip.

                                   STATISTIKA  TJ  VILÉMOVICE:

                                           Branka:                             Nahrávka:

70 minuta                       Sedlák Richard                    Jarůšek Tomáš