SLOUP - VILÉMOVICE 3:4 (0:2)

01.10.2014 19:42

Poslední zářijovou neděli jsme zajížděli na hřiště ostříleného účastníka okresního přeboru a to do Sloupu a po dvou prohrách jsme chtěli vyválčit alespoň bod.Začátek zápasu se nám vydařil.Hned ve druhé minutě byl faulován unikající Korytář a z přímého kopu Vorlický st povedenou střelou otevřel skóre 0:1.Domácí odpověděli po rohu a Urbánek měl plné ruce práce ,aby domácí nesrovnali skóre.V minutě 20 předvedli domácí dobrou souhru na pravé straně hřiště ,avšak domácí útočník propásl nejlepší okamžik k zakončení.Běžela minuta 27.brankář Urbánek poslal dlouhým výkopem míč až na soupeřovu polovinu,Pernica ač faulován, lehce lízl hlavou míč a posunul ho na rozběhnutého Korytáře,který zkušeně podél brankáře zakončil 0:2. Domácí se nevzdávali a snažili se zvrátit nepříznivý vývoj utkání a v minutě 33 nastřelili po zprvu nenápadné akci tyč.Před koncem půle měl možnost navýšit náskok z přímého kopu Vorlický st ,ale neuspěl.
Druhou půli jsme začali aktivně ,ale jenom do minuty 53. kdy nás po naší chybě domácí potrestali z protiútoku a snížili tak na 1:2.Hru jsme nezlepšili a domácí nás za naši pasivitu potrestali. V minutě 62 zahrávali roh,který byl mírně přetažený , domácí hráč vystřelil,Urbánek míč vyrazil ,ale domácí útočník míč napálil do branky a srovnal stav na 2:2.Náš prapor pozvedl v minutě 65.Vorlický st ,který potáhl míč, přihrál Pernicovi ,ten dal elegantní patičkou na Vašáka ,který střelou k tyči strhl vedení na naši stranu 3:2.Domácí vsadili vše na jednu kartu a snažili se o vyrovnání ,ale naše obrana odolávala a nebo domácí vychytal Urbánek.V minutě 81 se prosmýkl Vorlický st po pravé straně ,poslal centr na Pernicu ,ten však dal hlavou nad.V dobré akci se ocitl také střídající Kašpárek ,skvěle se uvolnil v pokutovém území avšak jeho chytrou střelu domácí vykopli z prázdné branky.V 90 minutě Filip Urbánek předal před pokutovým míč Vorlickému st. a ten už si věděl rady a střelou podél brankáře zvýšil na 2:4.Domácím se podařilo v nastaveném čase už jen snížit na 3:4 a tak se nám podařilo uhájit vítězství.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Urbánek Marek,Vorlický Jiří st,Kučera Martin-Eliáš Lumír, Maroši Jan "K",Mikšovský Michal,Vašák Miloš-Vorlický Jiří ml,Pernica Marek,Korytář Jan.
STŘÍDÁNÍ :67.minuta Kašpárek Michal za Michala Mikšovského
                87.minuta Urbánek Filip za Jiřího Vorlického ml.

ŽK:36.minuta Pernica Marek (faul)