OLEŠNICE - VILÉMOVICE 3:3 na penalty 5:6 (3:3)

09.05.2013 19:49

 

V krasném sportovním areálu ve Vavřinci se 8.5. odehrálo finále letošního poháru OFS.Do finále se dostal po předchozích vítězstvích tým Olešnice a naše mužstvo.
Zápas začal dvěma našemi šancemi, nejprve Gross hlavou po rohu obloučkem trefil břevno a po té Šindelka krásnou střelou z 25 metrů orazítkoval opět břevno.Fotbalisté Olešnice se blýskli několika dobrými kombinacemi a poprvé udeřili v 15.minutě ,kdy jsme nedokázali odkopnout míč do bezpečí a útočník Olešnice prostřelil našeho brankáře 1:0.V minutě 19. fauloval Martin Kučera hráče Olešnice a pokutový kop nekompromisní střelou soupeř proměnil 2:0.Naši hráči zbraně nesložili a v minutě 26. přímý kop P. Mikšovského skončil vlastním gólem 2:1.O několi minut později na pravé straně uvolnil Gross ,vystřelil brankář Olešnice míč vyrazil akce,ale pokračovala ,míče se zmocnil znovu Gross ,předal do strany Štrajtovi a jeho centr napálil Šindleka z voleje do branky a vyrovnal na 2:2.Další nedorozumění v naší obraně a soupeř ho hned potrestal a ujal se vedení střelou z 10 metrů vedle bezmocného Urbánka 3: 2.Na tento gól Olešnice jsme však odpověděli brzkým vyrovnáním a v minutě 36 Štrajt zatáhl míč a na jeho centr si naběhl P.Mikšovský a krasnou střelou vyrovnal na 3:3.
Druhá půle se odehrávala hlavně ve středu hřiště a šance se objevovali jen sporadicky.Mirka Grosse zastavil v šanci praporek rozhodčího a Olešnice měla v závěru šanci hlavou ale také ji nevyužila. O vítězi tedy museli rozhodnout penalty.
Los určil, že začínali fotbalisté Olešnice.Určená první pětice za nás byla:
GROSS _proměnil

ELIÁŠ -proměnil
URBÁNEK MAREK- neproměnil (brankář vyrazil)
MIKŠOVSKÝ PETR -proměnil
ŠINDELKA -proměnil
Olešnice také jednou neproměnila náš brankář Urbánek střelu vyrazil , stav byl 4:4 a tak se muselo pokračovat.Za nás šel kopat
KUČERA MARTIN - proměnil .Olešnice také proměnila stav byl tedy 5:5.V sedmé serii náš brankář střelu vyrazil a následně ŠTRAJT- proměnil a rozhodl o našem vítězství ve finále .Na penalty jsme vyhráli 6:5 a dosáhli dalšího skvělého výsledku .
SESTAVA.Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš"K",Stupka Jakub,Urbánek Marek-Kučera Martin,Šindelka Roman-Štrajt Petr,Mikkšovský Petr,Eliáš Lumír-Gross Miroslav
PŘIPRAVENI:Kučera Milan,Zouhar Roman